Γάμος

Η δεξίωση του γάμου έχει προσωπικότητα. Εμείς αυτό πιστεύουμε κι αυτό θέλουμε να αναδεικνύουμε μέσα από τις δεξιώσεις μας σε κάθε σημείο της Ελλάδας, στα κτήματα και τις αίθουσες που διαθέτουμε. Ζούμε μαζί σας ξεχωριστές στιγμές, πλημμυρισμένες από έντονα μεσογειακά αρώματα και ζεστά συναισθήματα. Στοχεύουμε στα καλύτερα σχόλια και στα χαμόγελα των καλεσμένων σας. Πρέπει για όλους μας, αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά η βραδιά του γάμου σας να είναι μοναδική, και να έχει τη λάμψη που της αξίζει!

Βάπτιση

Οι μικροί μας φίλοι είναι για εμάς πραγματικά μια μεγάλη πρόκληση. Η βάπτιση, είναι η αφορμή που μας παρακινεί για να προσφέρουμε με μοναδική φροντίδα αγάπη και μεράκι, προσεγμένες γεύσεις και ιδιαίτερες προτάσεις για στιγμές που θα συζητηθούν και θα μείνουν αξέχαστες.

Party

Mε πρόφαση τα γενέθλια, την ονομαστική σας εορτή, τα εγκαίνια της επιχείρησης ή ακόμα και χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, σκεφτείτε την ιδέα του  party και προσκαλέστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς θα είμαστε εκεί για να αναλάβουμε την οργάνωση, να προκαλέσουμε τις αισθήσεις όλων, προσφέροντας εκλεπτυσμένες γεύσεις που θα συνοδεύονται από δροσερά cocktails, απογειώνοντας μοναδικά τη βραδιά σας.

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Η εμπιστοσύνη με την οποία επί σειρά ετών μας περιβάλλουν οι πελάτες μας, οπλίζει σταθερά τη δύναμη μας και προχωράμε αναζητώντας πάντα το ιδανικό με αποδέκτη εσάς. Σε κάθε εταιρική εκδήλωση είμαστε εκεί να σας ακούσουμε και να δώσουμε σε αυτή την μοναδικότητα που θέλετε να την χαρακτηρίζει με έμφαση στη θεματολογία, δημιουργώντας συνθήκες υψηλής απόλαυσης.

Μαζική Εστίαση

Ένας ακόμα ρόλος μας είναι και η εξυπηρέτηση του κλάδου των εταιρειών μαζικής εστίασης. Με οδηγό τη τεχνογνωσία και τη πολυετή εμπειρία, καλύπτουμε επιτυχώς τη λειτουργία και τροφοδοσία κυλικείων & εστιατορίων. Μεγάλες εταιρείες συνθέτουν το πελατολόγιο μας και εγγυώνται για τις υπηρεσίες μας.

Επιπλέον υπηρεσίες

Ελκυστικές προτάσεις με άποψη για τον ήχο, το φως και τη διακόσμηση, πλαισιώνουν ιδανικά τη κάθε μας δεξίωση. Αξιόλογοι συνεργάτες με αναλλοίωτο κέφι για δημιουργία, περιμένουν με χαρά να σας ακούσουν και να προτείνουν ιδέες με φαντασία, προσαρμοσμένες στο δικό σας ύφος.

TOP