Κτήμα Αργιθέα

Κτήμα Ιπποστάσιο

Κτήμα Μικελίνα

Κτήμα Εφηλένα

Κτήμα Ονείρων

Το Club Service Catering συνεργάζεται με χώρους υψηλής αισθητικής.
Άρτια εξοπλισμένοι ανάμεσα σε μαγευτικά τοπία, συνδυάζουν τη ζεστασιά με το κοσμοπολίτικο περιβάλλον, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την κοινωνική σας εκδήλωση.

Αποκλειστικές Συνεργασίες

01

Κτήμα Αργιθέα

To κτήμα δεξιώσεων Αργιθέα με τη μοναδική του θέα, την πολυτέλεια και την lounge διάθεση που το χαρακτηρίζει, είναι ξεχωριστή επιλογή για δεξίωση γάμου, βάπτισης και επαγγελματικού event. Βρίσκεται σε μια έκταση 10 στρεμμάτων από προστατευόμενους αμπελώνες. Το γραφικό εξωκλήσι της Παναγίας Μισοσπορίτισσας σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης δίπλα στο χώρο της δεξίωσης.

02

Κτημα Ιπποστάσιο

Πανέμορφο κτήμα που βρίσκεται σ' ένα φυσικό περιβάλλον, καλλιεργημένο με ελιές, κυπαρίσσια, ευκαλύπτους και μπουκαμβίλιες, αποπνέει έντονο ρομαντισμό και διαθέτει γραφικό εκκλησάκι. Αποτελεί τον ιδανικό χώρο για το γάμο σας, τη βάφτιση ή όποια άλλη εκδήλωση εσείς επιθυμείτε. Η μεγάλη κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων που διαθέτει δεσπόζει επιβλητικά στο βάθος του κτήματος έτοιμη να φιλοξενήσει με ζεστασιά την εκδήλωση σας.

03

Οινοτροπία

Μια νέα εναλλακτική πρόταση για τις εκδηλώσεις σας. Ατμοσφαιρικός χώρος που δημιουργήθηκε με επίκεντρο το κρασί. Στο χώρο δεσπόζουν τα στοιχεία της πέτρας και του ξύλου που εμπνέουν ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Η Οινοτροπία διαθέτει εύκολη πρόσβαση και προσφέρεται για ιδιωτικές εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, παιδικά πάρτυ και για εταιρικά events.

04

Κτήμα Μικελίνα

Η εικόνα που συναντά ο επισκέπτης καθορίζει αμέσως και την ξεχωριστή του ταυτότητα. Ιδιαίτερος χώρος, βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, συνδυάζει αρμονικά το άρωμα της φύσης με την διακριτική και μοντέρνα πολυτέλεια μιας αίθουσας. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για την πραγματοποίηση της δεξίωσης γάμου, βάπτισης ή επαγγελματικού event. Το κτήμα έχει χαρακτηριστεί για την εκλεπτυσμένη αισθητική και άποψη που το διακρίνει. Διαθέτει πλήρη τεχνικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει άρτια ηχητικά συστήματα, ασύρματα ανοιγόμενη οροφή & ειδικό φωτισμό.

05

Κτήμα Εφηλένα

Το κτήμα Εφηλένα είναι ένας προσεγμένος αμφιθεατρικός χώρος 8 στρ. διαμορφωμένος σε δύο επίπεδα με υπέροχη φυσική ομορφιά και γραφικό εκκλησάκι. Φτιαγμένος με μεράκι συνδυάζει μοναδικά το άρωμα της φύσης με την υψηλή αισθητική που το διακρίνει. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, διαθέτει στεγασμένο αίθριο με ξύλινο δάπεδο και φιλοξενεί με επιτυχία κάθε τύπου ιδιωτική εκδήλωση, γάμο, βάπτιση, παιδικά πάρτυ ή επαγγελματικά events.

06

Prive Loft - Πολυχώρος Ονείρων

Ένας χώρος απαράμιλλης αρχιτεκτονικής, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, που πλαισιώνει μοναδικά τη γαμήλια δεξίωση, τη βάπτιση, το party ή το επαγγελματικό event σας, Η ελιά στο κέντρο της αίθουσας, τα ανοιχτά τζάκια, η εσωτερική πισίνα, το μπαρ με το τρεχούμενο νερό και τον σύγχρονης αντίληψης εξωτερικό χώρο, συνθέτουν μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας.

Συνεργαζόμενοι Χώροι

Πέραν των χώρων αποκλειστικής συνεργασίας το Club Service Catering συνεργάζεται με μία πλειάδα επιλεγμένων χώρων που μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε είδους εκδήλωση.
Κτήμα Γρέγου (Βαρυμπόμπη), Κτήμα Ναϊάς (Κορωπί), Club Polydroso (Μαρούσι), Οινότρια Γη (Καπανδρίτη) Michalakis Estate (Ραφήνα), Αγρόκτημα Μελεαγρίς (Σπάτα), Κτήμα Λέχου (Μαρκόπουλο),
Πολυχώρος Λώλου (Σπάτα), 
Κτήμα Λιοσάτη (Αφίδνες), Κτήμα Exotica (Κορωπί), Bikini Beach (Άλιμος), Κτήμα Πανταζή (Λ. Λαυρίου), Κτήμα Βελλή (Κορωπί) και Κτήμα Ποταμίδα (Σπάτα)
είναι οι χώροι με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να δεσμεύσουμε οποιονδήποτε σας ενδιαφέρει.

TOP